Refahiye Fen Lisesi

Telefon : 0446 611 24 90 Cep Tel No 0530 323 92 01
Belgegeçer : 0446 611 24 90
WEB https://refahiyefenlisesi.meb.k12.tr
Adres : BİNALİ YILDIRIM MAH. KADI ŞEVKİ YURTBAŞI SK. REFAHIYE FEN LISESI BLOK NO 6B İÇ KAPI NO 1 REFAHİYE / ERZİNCAN
VİZYON : Refahiye Fen Lisesi: her zaman görevine hazır yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, ülkesine hizmet bilincine sahip öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz ile birlikte güç birliği sağlayarak; orta öğretim giriş sınavlarında öncelikli tercih edilen, ülkemizde katılımcı, duyarlı, inisiyatif kullanabilen gençler yetiştirebilen, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, öğrencilerine en iyi eğitime vererek ülkemizin en iyi üniversitelerine her yıl artan sayı ile öğrenci yerleştiren en iyi eğitim ve öğretim kuruluşu haline getirmektir.
MİSYON : Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak, etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak aynı zamanda öğrencilerimizin zihninde; insana, düşünceye, ahlaka, milli ve manevi değerlere dayanan öğretim anlayışının yayılmasına katkıda bulunmaktır.
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : 08.00-15.30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon : Kapasite:300 Erkek Öğrenci Sayısı:110 Kız Öğrenci Sayısı:88
Lojman : Okulumuza ait 10 daireli lojmanımız mevcuttur. Sayısı:1
Servis :
Ulaşım : İlçe merkezinden Erzincan´a belirli saatlerde dolmuş bulunmaktadır. Ayrıca; ilçemiz şehirler arası otobüs güzergahı üzerinde olduğu için ulaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır.
Yerleşim Yeri : Refahiye ilçemiz Erzincan-Sivas yolu üzerindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde olup ile 70 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuz futbol takımı, 2022/2023 sezonunda Erzincan´da il birincisi olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 2021 yılında okulumuz hem ulusal hem de uluslararası e-twinning kalite etiketi almaya hak kazanmıştır.